Halloween Picture Puzzle Game

Add this Halloween picture puzzle game to your party schedule for a moderately easy brain exercising challenge. 

The game consists of 12 image clues which represent 12 Halloween words. The answers could be a costume, a decoration, or even a feeling.

A location pin with a question mark equals where plus a wolf = where + wolf which sounds like werewolf. ANSWER: werewolf


Halloween Picture Puzzle Game Image Clues

Halloween Picture Puzzle Game Pin


Halloween Picture Puzzle Game Answers

Here is a full breakdown of the answers.

  1. A gas tank gauge showing as full plus a crescent moon = full + moon.
    ANSWER: full moon

  2. An empty tin can plus the letter D = can + d which sounds like candy.
    ANSWER: candy

  3. A wooden cross plus a small pile of bones = cross + bones.
    ANSWER: crossbones

  4. A young knight plus a horse with a female symbol beside it to indicate the horse is a female and therefore, a mare. Knight + mare sounds like nightmare. 
    ANSWER: nightmare

  5. A box of fries with an arrow pointing at one fry plus the number ten = fry + ten which sounds like frighten.
    ANSWER: frighten

  6. A cob of corn plus a spider web = cob + web.
    ANSWER: cobweb

  7. A fan plus a woman squeezing her tummy (short form tum) = fan + tum which sounds like phantom.
    ANSWER: phantom

  8. A silhouette of a head plus a stone = head + stone.
    ANSWER: headstone

  9. A crow with a speech bubble (crows say, "caw") plus a shark fin = caw + fin which sounds like coffin.
    ANSWER: coffin

  10. An ear plus the letter E = ear  + E which sounds like eerie.
    ANSWER: eerie

  11. A broom plus a popsicle stick = broom + stick.
    ANSWER: broomstick

  12. A piece of pie plus a rat = pie + rat which sounds like pirate.
    ANSWER: pirate

To get a free printable copy of this Halloween picture puzzle game, just fill in the form below.

Printable Halloween Picture Puzzle Game

Please note that all fields followed by an asterisk must be filled in.


Recent Articles

  1. Super Bowl Picture Puzzle Game - Chiefs vs 49ers 2024

    Feb 05, 24 04:42 PM

    Printable Super Bowl 58 Rebus Picture Puzzle Game
    Add an extra challenge to game day with this Super bowl picture puzzle rebus. Guess the names of 8 players from the Kansas City Chiefs and San Francisco 49ers.

    Read More

  2. Super Bowl Trivia Questions | Last Updated Jan 15 2024

    Jan 15, 24 05:03 PM

    Super Bowl Trivia 2 Pin 2018
    A challenging list of multiple choice super bowl trivia questions to add to your trivia, football, or Super Bowl parties. Use them as an icebreaker or play a full out competition.

    Read More

  3. Super Bowl Trivia Multiple Choice Printable Game | Updated Jan 2024

    Jan 15, 24 04:33 PM

    Super Bowl Trivia 1 Pin 2018
    Challenge your Super Bowl party guests to a Super Bowl trivia with this printable multiple choice quiz.

    Read More